Το Κράτος Δικαίου σε μια εποχή αλλαγής: Ασφάλεια, Κοινωνική Δικαιοσύνη και Συμμετοχική Διακυβέρνηση

Το Κέντρο Μελετών Ασφαλείας (ΚΕ.ΜΕ.Α) του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας και Πολίτη σε συνεργασία με το κολέγιο John Jay του Πανεπιστημίου της πόλης της Νέας Υόρκης (City University of New York) πρόκειται να διοργανώσουν το 11ο Διεθνές Συνέδριο του John Jay στην Αθήνα κατά το χρονικό διάστημα 11 έως 14 Ιουνίου 2014. Το θέμα του Συνεδρίου είναι “Το Κράτος Δικαίου σε μια εποχή αλλαγής: Ασφάλεια, Κοινωνική Δικαιοσύνη και Συμμετοχική Διακυβέρνηση”.

Το Συνέδριο θα αποτελέσει ένα διεπιστημονικό forum για ακαδημαϊκούς, εκπροσώπους κυβερνήσεων, εκπροσώπους κυβερνητικών και μη-κυβερνητικών οργανώσεων, καθώς και εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών, για να εξετάσουν μια σειρά θεμάτων, μεταξύ των οποίων την έρευνα, καθώς και διάφορες πολιτικές και πρακτικές δικαίου. Αναμένεται, με το πέρας του Συνεδρίου να ακολουθήσει μια σειρά εκδόσεων (βιβλίων ή/και ειδικών εκδόσεων σε ακαδημαϊκά περιοδικά).

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να αποστείλετε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση kemea@kemea.gr ή να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα 210-7481347 και 210-7481421 (κ. Πετρόπουλος Νίκος).

Για την συμμετοχή/εγγραφή σας στο Συνέδριο πατήστε εδώ.

Το Συνέδριο πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Iδρύματος Σταύρος Νιάρχος (SNf).

jjc snf kemea

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

ΕΘΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Copyright © 2023 KEMEA. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.