Σεμινάρια για υψηλόβαθμα στελέχη Κινεζικών Αρχών Ασφάλειας

Το ΚΕ.ΜΕ.Α. σε συνεργασία με την Κινεζικές Αρχές πραγματοποίησε Σεμινάρια με θέματα την Λειτουργία Κέντρων Επιχειρήσεων για Διοργανώσεις Μεγάλης Κλίμακας, Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, Προστασίας Επισήμων και Ασφάλειας Μεταφορών.

Δεκέμβριος 2005

Πραγματοποίηση Σεμιναρίου στην Αθήνα για υψηλόβαθμα στελέχη Κινεζικών Αρχών Ασφαλείας σε θέματα Λειτουργίας Κέντρων Επιχειρήσεων για Διοργανώσεις Μεγάλης Κλίμακας

Δεκέμβριος 2005

Πραγματοποίηση Σεμιναρίου στην Αθήνα για υψηλόβαθμα στελέχη Κινεζικών Αρχών Ασφαλείας σε θέματα Ασφάλειας Διοργανώσεων Μεγάλης Κλίμακας

Δεκέμβριος 2005

Πραγματοποίηση Σεμιναρίου στην Αθήνα για υψηλόβαθμα στελέχη Κινεζικών Αρχών Ασφαλείας με θέμα “ATHENS 2004 OLYMPIC GAMES – LESSONS LEARNED

Ιανουάριος 2006

Πραγματοποίηση Σεμιναρίου στο Πεκίνο για υψηλόβαθμα στελέχη Κινεζικών Αρχών Ασφαλείας  σε θέματα ανάλυσης κινδύνων και διεξαγωγής μελετών τρωτότητας

Ιούνιος 2006

Πραγματοποίηση Σεμιναρίου στην Αθήνα για υψηλόβαθμα στελέχη Κινεζικών Αρχών Ασφαλείας της Ολυμπιακής πόλης Tianjin , σε θέματα Λειτουργίας Κέντρων Επιχειρήσεων για Διοργανώσεις Μεγάλης Κλίμακας, Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, Προστασίας Επισήμων και Ασφάλειας Μεταφορών.

Ιούλιος 2006

Πραγματοποίηση σεμιναρίου στην Αθήνα για υψηλόβαθμα στελέχη της Ένοπλης Αστυνομίας της Κίνας σε θέματα ασφάλειας διοργανώσεων μεγάλου βεληνεκούς, ασφάλειες μεταφορών.

Αύγουστος 2006

Πραγματοποίηση σεμιναρίου στην Αθήνα για υψηλόβαθμα στελέχη του Γραφείου Ελέγχου Εισόδου και Εξόδου του Υπουργείου Δημόσιας Ασφάλειας της Κίνας σε θέματα οργάνωσης και λειτουργίας του συστήματος ελέγχου και υποδοχής εισερχομένων στη χώρα ατόμων καθώς και ασφάλειας συνόρων.

Αύγουστος 2006

Πραγματοποίηση σεμιναρίου στο Πεκίνο για υψηλόβαθμα στελέχη του Υπουργείου Κρατικής Ασφάλειας της Κίνας σε θέματα οργάνωσης και λειτουργίας του Ολυμπιακού Κέντρου Πληροφοριών.

Νοέμβριος 2006

Συμμετοχή ως παρατηρητής και Σύμβουλος Ασφάλειας στην αθλητική διοργάνωση ιστιοπλοΐας στην Ολυμπιακή Πόλη QINGDAO της Κίνας ενόψει της προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2008.

Μάιος 2007

Πραγματοποίηση σεμιναρίου στο Πεκίνο για υψηλόβαθμα στελέχη των Υπουργείων Κρατικής Ασφάλειας και Δημόσιας Ασφάλειας της Κίνας σε θέματα διεθνούς συνεργασίας, εθελοντών ασφαλείας και επιχειρησιακού σχεδιασμού ασφάλειας ολυμπιακών εγκαταστάσεων και μεταφορών.

Ιούλιος 2007

Πραγματοποίηση σεμιναρίου στο Πεκίνο για υψηλόβαθμα στελέχη των Υπουργείων Κρατικής Ασφάλειας και Δημόσιας Ασφάλειας της Κίνας σε θέματα επιχειρησιακού σχεδιασμού ασφάλειας, προστασίας επισήμων, εμπλοκή Ενόπλων Δυνάμεων.

Δεκέμβριος 2007

Πραγματοποίηση σεμιναρίου στο Πεκίνο για υψηλόβαθμα στελέχη του Υπουργείου Δημόσιας Ασφάλειας της Κίνας και της Οργανωτικής Επιτροπής σε θέματα διεθνούς συνεργασίας και προετοιμασίας της Διεθνούς Διάσκεψης για την Ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

ΕΘΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Copyright © 2023 KEMEA. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.