Πρόσκληση Προς τους οικονομικούς φορείς για την εκδήλωση ενδιαφέροντος με κατάθεση προσφορών για την ανάθεση υπηρεσιών επισκευής και αποκατάστασης χώρων του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας στις εγκαταστάσεις των πρώην Σχολών Αξιωματικών Αστυνομίας επί της Λεωφ

Αθήνα, 30 Μαρτίου 2015

Το KE.ME.A. (Ν.Π.Ι.Δ) στο πλαίσιο της αναβάθμισης των υποδομών του και σύμφωνα με την Απόφαση του Δ.Σ. ΚΕ.ΜΕ.Α. της 240ης/4-2-2015 Συνεδρίασής του πρόκειται να προβεί στην ανάθεση παροχής υπηρεσιών επισκευής και αποκατάστασης των χώρων του, στις εγκαταστάσεις των πρώην Σχολών Αξιωματικών Αστυνομίας επί της Λεωφόρου Μεσογείων 96, Αθήνα, συνολικού προϋπολογισμού 19.750ευρώ (>20.000 ευρώ) μη συμπεριλαμβανόμενου ΦΠΑ, με πίστωση του προϋπολογισμού του ΚΕΜΕΑ έτους 2015 και χρηματοδότηση από ιδίους πόρους.

Οι υπηρεσίες θα παρασχεθούν για τριάντα (30) ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης.

Κριτήρια επιλογής αποτελούν η δυνατότητα καλής και έγκαιρης εκτέλεσης της σύμβασης από τον ανάδοχο και η οικονομική του προσφορά.

Οι προς ανάθεση υπηρεσίες, περιγράφονται και προδιαγράφονται στην Απόφαση του Δ.Σ. ΚΕ.ΜΕ.Α. της 240ης/4-2-2015 Συνεδρίασής του και τo «Φύλλο Τεχνικών Προδιαγραφών & Απαιτήσεων- Έντυπο Προσφοράς», το οποίο, μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι, αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση kemea@kemea.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το αργότερο μέχρι την Πέμπτη  2  Απριλίου 2015 και ώρα 14:00 μμ, συμπεριλαμβάνοντας υποχρεωτικά τα παρακάτω στοιχεία:

 

• Τίτλος Μηνύματος: «Αίτημα Συμμετοχής στην Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για την παροχή υπηρεσιών επισκευής κι αποκατάστασης των χώρων του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας στις Εγκαταστάσεις των πρώην Σχολών Αξιωματικών Αστυνομίας επί της Λεωφόρου Μεσογείων» 
 
• Επωνυμία:
 
• Στοιχεία Υπεύθυνου Επικοινωνίας:
 
• Δραστηριότητα Εταιρείας:
 
• Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου: 
 
• Τηλέφωνα επικοινωνίας (Σταθερό & Κινητό): 

 

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να αποστείλουν το συμπληρωμένο «Φύλλο Τεχνικών Προδιαγραφών & Απαιτήσεων- Έντυπο Προσφοράς», στο οποίο θα αποτυπώνεται η οικονομική προσφορά τους, στην ηλεκτρονική διεύθυνση kemea@kemea.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το αργότερο μέχρι την Τρίτη  21  Απριλίου 2015 και ώρα 15:00 μμ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν υποβάλλουν προσφορές, για το σύνολο των ζητούμενων υπηρεσιών

Οι εργασίες θα πρέπει να πληρούν τις προδιαγραφές του εντύπου των τεχνικών προδιαγραφών και απαιτήσεων.

Οι τιμές της προσφοράς θα είναι αμετάβλητες για το χρονικό διάστημα ισχύος της σύμβασης.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Παύλο Χριστογιάννη, στο τηλέφωνο 210 7481630 εσωτ. 38.

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

ΕΘΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Copyright © 2023 KEMEA. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.