Πρόσκληση Ενδιαφέροντος για Οπτικοακουστικό Υλικό

Αθήνα, 25 Απριλίου 2015

Το ΚΕ.ΜΕ.Α. ανακοινώνει το ενδιαφέρον για την παραγωγή οπτικοακουστικού υλικού, υπό μορφή προσομοιωμένων περιστατικών, βασισμένων σε σενάρια, ειδικά προσαρμοσμένων με εκδοχές και κλιμάκωση (λάθη, παραλείψεις, σωστές ενέργειες), προκειμένου να χρησιμοποιηθούν ως τεχνική πρακτικής εξέτασης κατά την διαδικασία εκπαίδευσης στο πλαίσιο του Έργου 3.1γ/13 για τη «Διαπολιτισμική Επιμόρφωση των υπαλλήλων των Υπηρεσιών του πρώην Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και νυν Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Π.Δ. 24/2015) κατά των διακρίσεων λόγω εθνικής καταγωγής, φύλου και χρώματος δέρματος».

Το οπτικοακουστικό υλικό, θα πρέπει να  αντιστοιχεί πλήρως στις απαιτήσεις του εκάστοτε σεναρίου που θα επιλεγεί για τους ανωτέρω σκοπούς από το ΚΕ.ΜΕ.Α. και να είναι εναρμονισμένο με τις θεωρητικές και πρακτικές πτυχές του ζητήματος της διαπολιτισμικής επιμόρφωσης δημοσίων υπαλλήλων, αλλά και  με το εκπαιδευτικό πλαίσιο του Έργου.

Η ανάθεση, κατόπιν αξιολόγησης προσφορών (εκτίμηση προσφερόμενης τιμής, σε συνδυασμό με ποιοτικά – τεχνικά χαρακτηριστικά) θα γίνει βάσει σχετικής σύμβασης έργου, σύμφωνα με την οποία θα αξιολογείται και θα ελέγχεται το τελικό προϊόν με ποιοτικά – εκπαιδευτικά κριτήρια καθώς και τεχνολογικά  από την Εκπαιδευτική Ομάδα του Έργου. Ειδικότερα οι υπηρεσίες παραγωγής, θα πρέπει να εξασφαλίζουν κατ’ ελάχιστο τα ακόλουθα ποιοτικά-τεχνικά χαρακτηριστικά έτσι ώστε να καλύπτουν πλήρως τους εκπαιδευτικούς στόχους του κάθε σεναρίου:

• Μετατροπή σεναρίου σε storyboard
• Λήψη εσωτερικών και εξωτερικών πλάνων με επαγγελματικές κάμερες.
• Φωτισμό εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, για λήψη νυχτερινών σκηνών – γυρισμάτων
• Φωτογράφιση.
• Ηχογράφηση αφήγησης σεναρίου .
• Sound design.
• Ηχογράφηση πρωτότυπης μουσικής.
• Μίξη ήχου με monitors.
• Κάρτα ήχου.
• Software επεξεργασίας ήχου.
• Software επεξεργασίας φωτογραφίας.

Τα σενάρια κατά περίπτωση, εκτός της αφήγησης, και της μουσικής υπόκρουσης δυνατόν να απαιτούν ζωντανούς διαλόγους καθώς και πρόσωπα με εναλλαγή ρόλων, προκειμένου να προσομοιάζουν πραγματικές συνθήκες. Άρα το κόστος και η τιμή προσφοράς θα πρέπει να καλύπτει και τέτοιου είδους προβλέψεις – απαιτήσεις. Επιπρόσθετα, λόγω της ιδιαιτερότητας του αντικειμένου θα χρειαστούν και ειδικές ενδυμασίες που να αντικατοπτρίζουν την πολιτισμική διαφορετικότητα

Παρακαλούνται, οι ενδιαφερόμενοι, να αποστείλουν έως και την Τρίτη 28 Απριλίου και ώρα 12:00 τις προσφορές τους στο e-mail kemea@kemea.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή ταχυδρομικά σε εσώκλειστο φάκελο. Οι προσφορές θα πρέπει να καλύπτουν  σε τιμή μονάδος, την παραγωγή οπτικοακουστικού υλικού, διάρκειας περίπου 30  λεπτών, με βάση τις παραπάνω απαιτήσεις. Σημειώνεται ότι ο ανάδοχος θα πρέπει να είναι φορολογικά και ασφαλιστικά ενήμερος.

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

ΕΘΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Copyright © 2023 KEMEA. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.