Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάθεση υπηρεσιών ελέγχου, επισκευής κι αποκατάστασης των χώρων του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Σκοποβολής στο Μαρκόπουλο Αττικής

Αθήνα,  22 Δεκεμβρίου 2014

(Τελευταία Ενημέρωση: 29 Δεκεμβρίου 2014)

Το KE.ME.A. στο πλαίσιο της αναβάθμισης των υποδομών του και σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 235/29-10-2014 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου ανακοινώνει πρόσκληση ενδιαφέροντος, σχετικά με την παροχή υπηρεσιών ελέγχου, επισκευής και αποκατάστασης των χώρων του, στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις σκοποβολής στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Σας καλούμε να προσκομίσετε τις προσφορές σας σχετικά με τις υπηρεσίες:

1. Καθαριότητας
2. Ελέγχου κι επισκευής θυρών, κουφωμάτων, υαλοπινάκων
3. Ελέγχου κι επισκευής ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων
4. Ελέγχου κι επισκευής υδραυλικών εγκαταστάσεων
5. Ελαιοχρωματισμών – μονώσεων

των χώρων του ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΛΕΤΩΝ AΣΦΑΛΕΙΑΣ – ΚΕΜΕΑ, όπως αυτή περιγράφεται στην από 29/10/2014 υπ’ αριθ. 235 απόφαση του ΔΣ ΚΕΜΕΑ και την από 19-11-2014 Τεχνική Περιγραφή και Προϋπολογισμό Μελέτης, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 118/2007 (Κ.Π.Δ.).

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να λάβουν το τεύχος της σχετικής πρόσκλησης ενδιαφέροντος, αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση
kemea@kemea.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , συμπεριλαμβάνοντας υποχρεωτικά τα παρακάτω στοιχεία:

• Τίτλος Μηνύματος: «Αίτημα Συμμετοχής στην Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για την παροχή υπηρεσιών καθαριότητας, ελέγχου, επισκευής κι αποκατάστασης των χώρων του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Σκοποβολής στο Μαρκόπουλο Αττικής.»

• Επωνυμία

• Στοιχεία Υπεύθυνου Επικοινωνίας

• Δραστηριότητα Εταιρείας

• Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου:

• Τηλέφωνα επικοινωνίας (Σταθερό & Κινητό):

Καταληκτική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την αποστολή του σχετικού τεύχους ορίζεται η 29η Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 14:00.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Παύλο Χριστογιάννη, στο τηλέφωνο 210 7481630 εσωτ. 38.

 

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

ΕΘΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Copyright © 2023 KEMEA. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.