Ευρωπαϊκό Συμπόσιο Τεχνολογιών Αιχμής στην Επιτήρηση των Συνόρων & την Έρευνα και Διάσωση

LOGO

Aθήνα, 23 Οκτωβρίου 2014

Tο Κέντρο Μελετών Ασφάλειας – ΚΕΜΕΑ σε συνεργασία με τους Συντονιστές 9 Ευρωπαϊκών Ερευνητικών Προγράμμάτων που χρηματοδοτούνται από το 7ο Προγράμμα Πλαίσιο της Ε.Ε., διοργανώνει στις 27 & 28 Νοεμβρίου 2014 στο Ηράκλειο Κρήτης το Ευρωπαϊκό Συμπόσιο Τεχνολογιών Αιχμής στην Επιτήρηση των Συνόρων & την Έρευνα και Διάσωση.

Η σπουδαιότητα του Συμποσίου έγκειται στο γεγονός ότι για πρώτη φορά σε επίπεδο Ε.Ε. συναντώνται οι εμπλεκόμενοι φορείς, οι ερευνητές, η Ακαδημαϊκή κοινότητα και οι εκπρόσωποι της αγοράς, παρουσιάζοντας τα επιτεύγματα και τις αναπτυσσόμενες τεχνολογίες σε δύο κρίσιμους τομείς: της Επιτήρησης Συνόρων & της Έρευνας και Διάσωσης. Επιπλέον, το Συμπόσιο θα περιλαμβάνει τόσο μία ενότητα ζωντανών επιδείξεων όσο και την ευκαιρία ενός Technology Exhibition Tour για τους συμμετέχοντες. Ιδιαιτέρως και όσο αφορά στις συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης που θα διεξαχθούν, και θα παρουσιασθούν τόσο η οπτική της Αγοράς όσο και αυτή των Τελικών Χρηστών από αξιωματούχους της ΕΕ καθώς και εκπροσώπους των Υπηρεσιών Επιβολής του Νόμου των Χωρών Μελών (MS LEAs) της Ε.Ε..

Οι συμμετέχοντες στο Συμπόσιο θα είναι Αξιωματούχοι Υπηρεσιών που ασχολούνται με την Επιτήρηση Συνόρων & την Έρευνα και Διάσωση της Ε.Ε., Υψηλόβαθμα Στελέχη του Ιδιωτικού τομέα και της Αγοράς, έγκριτα μέλη της Ακαδημαϊκής κοινότητας και Υψηλόβαθμοι Αξιωματικοί των Υπηρεσιών Επιβολής του Νόμου των Χωρών Μελών (MS LEAs) της Ε.Ε..

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικα με το Πρόγραμμα, το χώρο Διεξαγωγής και την εγγραφή στο Συμπόσιο επισκευθείτε την ιστοσελίδα του Συμποσίου στο http://bssar.kemea-research.gr ή επικοινωνείστε με την Οργανωτική Επιτροπή στο email: bssar@kemea-research.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Δείτε το Πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Συμποσίου BSSAR 2014

 

 

 

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

ΕΘΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Copyright © 2023 KEMEA. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.