Διοργάνωση Διεθνούς Συνεδρίου με τίτλο: Το Κράτος Δικαίου σε μια εποχή αλλαγής: Ασφάλεια, Κοινωνική Δικαιοσύνη και Συμμετοχική Διακυβέρνηση

Αθήνα, 3 Ιουνίου 2014

Το Κέντρο Μελετών Ασφαλείας (ΚΕ.ΜΕ.Α) σε συνεργασία με το κολέγιο John Jay του Πανεπιστημίου της πόλης της Νέας Υόρκης (City University of New York) διοργανώνουν το 11ο Διεθνές Συνέδριο του John Jay College of Criminal Justice κατά το χρονικό διάστημα 11 έως 14 Ιουνίου 2014. Το θέμα του Συνεδρίου είναι “Το Κράτος Δικαίου σε μια εποχή αλλαγής: Ασφάλεια, Κοινωνική Δικαιοσύνη και Συμμετοχική Διακυβέρνηση”, οι εργασίες του οποίου θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο DIVANI APOLLON PALACE στη Βουλιαγμένη Αττικής.

Το Συνέδριο θα αποτελέσει ένα διεπιστημονικό forum για ακαδημαϊκούς, εκπροσώπους κυβερνήσεων, εκπροσώπους κυβερνητικών και μη-κυβερνητικών οργανώσεων, καθώς και εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών, για να εξετάσουν μια σειρά θεμάτων, μεταξύ των οποίων την επιστημονική έρευνα, καθώς και διάφορες πολιτικές και πρακτικές δικαίου. Με το πέρας του Συνεδρίου αναμένεται να ακολουθήσει μια σειρά εκδόσεων (βιβλίων ή/και ειδικών εκδόσεων σε ακαδημαϊκά περιοδικά).
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να αποστείλετε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση kemea@kemea.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα 210-7481347 και 210-7481421 (κ. Πετρόπουλος Νίκος).

Για την συμμετοχή στο Συνέδριο ως παρατηρητής (καθόσον η προθεσμία υποβολής έγγραφης συνεισφοράς έχει ήδη παρέλθει) μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με το ΚΕ.ΜΕ.Α. ή να χρησιμοποιήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο (πατήστε εδώ). Το Συνέδριο πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Iδρύματος Σταύρος Νιάρχος (SNf)

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

ΕΘΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Copyright © 2023 KEMEA. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.