Δελτίο Τύπου: Συνάντηση εργασίας με αντιπροσωπεία καθηγητών του Πανεπιστημίου της Μάλτας, 12 Δεκεμβρίου 2023

Το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α.) φιλοξένησε, σήμερα 12/12/2023, στις εγκαταστάσεις του συνάντηση εργασίας με αντιπροσωπεία καθηγητών του Πανεπιστημίου της Μάλτας.

Στη συνάντηση αυτή, αφενός επιβεβαιώθηκε η πρόθεση να συνεχιστεί η μακροχρόνια εποικοδομητική συνεργασία του ΚΕ.ΜΕ.Α. με το Πανεπιστήμιο της Μάλτας σε επίπεδο ερευνητικών προγραμμάτων και αφετέρου τέθηκαν οι βάσεις για την συμμετοχή του ΚΕ.ΜΕ.Α. στο νεοσύστατο δίκτυο “Critical Intelligence and Security” που τελεί υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου της Μάλτας.

Το ΚΕ.ΜΕ.Α., ως επιστημονικός και ερευνητικός φορέας που σκοπός του είναι η διεξαγωγή θεωρητικής και εφαρμοσμένης έρευνας, πάντα μπροστά από τις εξελίξεις, αναπτύσσει συνεχώς νέες συνεργασίες με πανεπιστημιακά ιδρύματα του εσωτερικού και του εξωτερικού, όπως και με το εν λόγω  Πανεπιστήμιο.

Εκ μέρους του Πανεπιστημίου, στη συνάντηση παρέστησαν ο Καθηγητής Joseph Andre Cannataci και η Δρ. Aitana Radu, ενώ από την πλευρά του ΚΕ.ΜΕ.Α. μετείχαν ο Τομεάρχης Αντεγκληματικής Πολιτικής κ. Χρήστος Μαντζιώρος, ο Τομεάρχης Ασφάλειας & Ελέγχου Συνόρων κ. Δημήτριος Μύττας, ο Τομεάρχης Προστασίας Υποδομών Ζωτικής Σημασίας κ. Ευστάθιος Σκαρλάτος και ο επιστημονικός συνεργάτης του ΚΕ.ΜΕ.Α. Δρ. Γιώργος Τριανταφύλλου.

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

ΕΘΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Copyright © 2023 KEMEA. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.