Δελτίο Τύπου: Συνέδριο του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α.) στο πλαίσιο της Δράσης «Εκπαιδεύσεις για την Προστασία των Υποδομών Ζωτικής Σημασίας»

Την Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α.) Συνέδριο για τα συμπεράσματα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που υλοποίησε το Κέντρο για την Προστασία των Υποδομών Ζωτικής Σημασίας, με συμμετοχή διακοσίων στελεχών από τριάντα πέντε φορείς του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα.

Για το ρόλο και τις προτεραιότητες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στον τομέα, αναφέρθηκε ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Δ. Αναγνωστάκης και ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Υπουργείου Εσωτερικών επί θεμάτων Αλλοδαπών, Υπηκόων Τρίτων Χωρών και Παράτυπης Μετανάστευσης κ. Τ. Φιλιππάκος.

Οι Αρχηγοί, της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγος Κ. Τσουβάλας, του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Σ. Τερζούδης και ο Διευθυντής του Κλάδου Γ΄ – Επιθεώρησης Πλοίων, Υποναύαρχος Λ.Σ. (Τ) Ιωάννης Ζήκας αναφέρθηκαν στις καθημερινές προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν τα Στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας, ως επαγγελματίες πρώτης γραμμής, στο πλαίσιο της αποστολής τους, για την προστασία των Υποδομών Ζωτικής Σημασίας.

Το Συνέδριο διοργανώθηκε στο πλαίσιο ολοκλήρωσης της δράσης «Εκπαιδεύσεις για την Προστασία των Υποδομών Ζωτικής Σημασίας», η οποία συγχρηματοδοτείται κατά 75% από Ευρωπαϊκούς και 25% από Εθνικούς πόρους.

 

P1THMB   P2THMB   P3THMB
         
P4THMB    P5THMB   P6THMB
         
 P7THMB    P8THMB    P9THMB

 

funding

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

ΕΘΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Copyright © 2023 KEMEA. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.