ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ενημερωτική Ημερίδα για τη Διαπολιτισμική Επιμόρφωση των Υπαλλήλων των Υπηρεσιών του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησηςστη Θεσσαλονίκη

Αθήνα, 29 Ιουνίου 2015

Ενημερωτική Ημερίδαγια την ολοκλήρωση του Έργου 3.1.γ13 για τη«Διαπολιτισμική Επιμόρφωση των υπαλλήλων των Υπηρεσιών του πρώην Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και νυν Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Π.Δ. 24/2015) κατά των διακρίσεων λόγω εθνικής καταγωγής, φύλου και χρώματος δέρματος»διοργανώθηκε από το ΚΕ.ΜΕ.Α. με την υποστήριξη της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015στο Αμφιθέατρο της Γ.Α.Δ.Θ.

Στην Ημερίδα απεύθυνε χαιρετισμό ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης Υποστράτηγος Βασίλειος Μωυσίδης και παρευρέθησαν ο εκπρόσωπος του Διοικητή του Γ’ Σώματος Στρατού NDC-GR, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας Υποστράτηγος Νικόλαος Μπαντουβάκης, ο Διευθυντής Ασφαλείας Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος Νικόλαος Ζησιμόπουλος, εκπρόσωπος του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος Αστυνομικός Διευθυντής Θωμάς Φεύγας και εκπρόσωπος των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Θεσσαλονίκης. Στις εργασίες συμμετείχαν ανώτατοι αξιωματικοί και στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, εκπρόσωποι τοπικών αρχών και φορέων και πολίτες.

Η Ημερίδα, η οποία πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, ξεκίνησε με την εναρκτήρια εισήγηση του Διευθυντή του ΚΕ.ΜΕ.Α. και επιστημονικού υπευθύνου του έργου, Υποστρατήγου ε.α. Βασιλείου Γκρίζη. Παράλληλα, οι Επιστημονικοί Συνεργάτες, Κωλέτσης Σπυρίδων και Τριαντάφυλλος Καρατράντος παρουσίασαν τους  στόχους και το εκπαιδευτικό πλαίσιο του προγράμματος διαπολιτισμικής επιμόρφωσης. Ακολούθησε γόνιμη συζήτηση γύρω από τη διαπολιτισμική επιμόρφωση, την πολυπολιτισμικότητα και την αντιμετώπιση των διακρίσεων με τοποθετήσεις εκπροσώπων των φορέων και πολιτών.

 

Φωτογραφικό Υλικό

(πατήστε στις φωτογραφίες για μεγέθυνση)

 

pic1thmb

 

pic2thmb

 

pic3thmb

 

pic4thmb

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

ΕΘΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Copyright © 2023 KEMEA. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.