ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ενημερωτική Ημερίδα για τη Διαπολιτισμική Επιμόρφωση των Υπαλλήλων των Υπηρεσιών του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης στη Χαλκίδα

Αθήνα, 26 Ιουνίου 2015

Ενημερωτική Ημερίδα για την ολοκλήρωση του Έργου 3.1.γ/13 για τη «Διαπολιτισμική Επιμόρφωση των υπαλλήλων των Υπηρεσιών του πρώην Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και νυν Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Π.Δ. 24/2015) κατά των διακρίσεων λόγω εθνικής καταγωγής, φύλου και χρώματος δέρματος» διοργανώθηκε από το ΚΕ.ΜΕ.Α  με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας και του Δήμου Χαλκιδέων την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015 στο αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας.

Στην Ημερίδα απηύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Χαλκιδέων κύριος Χρήστος Παγώνης. Ο επιστημονικός Υπεύθυνος του Έργου και Διευθυντής του ΚΕ.ΜΕ.Α. υποστράτηγος ε.α. Βασίλειος Γκρίζης και οι επιστημονικοί συνεργάτες του Έργου Σπυρίδων Κωλέτσης και Τριαντάφυλλος Καρατράντος παρουσίασαν τους  στόχους και το εκπαιδευτικό πλαίσιο του προγράμματος διαπολιτισμικής επιμόρφωσης. Στις εργασίες  συμμετείχαν ανώτατοι αξιωματικοί και στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και του ΚΕ.ΜΕ.Α., εκπρόσωποι τοπικών αρχών και φορέων και πολίτες.

 

Φωτογραφικό Υλικό

(πατήστε στις φωτογραφίες για μεγέθυνση)

 

pic1thmb

 

pic2thmb

 

pic3thmb

 

Δείτε το σχετικό Video

videothmb

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

ΕΘΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Copyright © 2023 KEMEA. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.