Διαδικτυακό σεμινάριο για το δυναμικό καινοτομίας στο πλαίσιο του προγράμματος CIVILnEXt

Αθήνα 13 Ιανουαρίου 2021

 

 

Η κοινοπραξία του προγράμματος CIVILnEXt διοργανώνει με ιδιαίτερη χαρά διαδικτυακό σεμινάριο στις 29 Ιανουαρίου 2021 στις 10πμ, με σκοπό τη διερεύνηση δυναμικού καινοτομίας αναφορικά με την ανάπτυξη μιας Επιχειρησιακής Πλατφόρμας Ελέγχου για μη στρατιωτικές αποστολές στο πλαίσιο της Κοινής Πολιτικής Ασφάλειας και Άμυνας.

Με νέο συντονιστική εταίρο το Κέντρο Μελετών Ασφαλείας  (ΚΕ.ΜΕ.Α), το έργο προσανατολίζεται σε ένα πιο συγκριμένο φάσμα αποτελεσμάτων και εφαρμογών που θα οδηγήσει στην ενίσχυση συντονισμού ενεργειών για μη στρατιωτικές αποστολές των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και στην περαιτέρω αλληλεπίδραση με συσχετιζόμενους φορείς της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.

Αυτή  η διαδικτυακή δράση έχει ως στόχο να προσελκύσει όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς από την Βιομηχανία, Ακαδημία, Έρευνα, Κυβερνητικούς οργανισμούς, Υπουργεία, Νομοθετικά όργανα και Ευρωπαϊκούς θεσμούς. Σκοπός είναι να ξεκινήσουν διεργασίες για την τρέχουσας κατάσταση της αγοράς και το δυναμικό καινοτομίας του έργου (βάσει του επαναπροσδιορισμού του), το οποίο θα οδηγήσει τελικά σε διαγωνιστική διαδικασία για την υλοποίησή μιας Επιχειρησιακής Πλατφόρμας.

 

Εάν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση και να μάθετε περισσότερα για τις θεματικές των συζητήσεων, μπορείτε να εγγραφείτε στο http://bit.ly/civilnext-innovation-jan-2021 .

 

Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε τους λογαριασμούς του έργου στα κοινωνικά δίκτυα :

Twitter https://twitter.com/civilnexteu

Linkedin https://www.linkedin.com/company/civilnexteu/

Website https://www.civilnext.eu/ 

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

ΕΘΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Copyright © 2023 KEMEA. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.