Αποτελέσματα Εξετάσεων Πιστοποίησης 5ης Περιόδου 2017 των επαγγελματιών, οι οποίοι δε διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας ‘’Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας’’

Το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α.) ανακοινώνει τα αποτελέσματα των Εξετάσεων Πιστοποίησης της 5ης Περιόδου 2017 των Επαγγελματιών, οι οποίοι δε διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας».

Στην 5η Εξεταστική Περίοδο 2017 συμμετείχαν 2.523 υποψήφιοι, από τους οποίους 2.377 ολοκλήρωσαν επιτυχώς.

Οι επιτυχόντες στις Εξετάσεις Πιστοποίησης της 5ης Περιόδου 2017 των Επαγγελματιών, οι οποίοι δε διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας», θα παραλάβουν τις βεβαιώσεις επάρκειάς τους, ως εξής:

      • Όσοι δήλωσαν μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών, θα τους σταλεί στις διευθύνσεις που δήλωσαν στην αίτηση για τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις.

 

      • Όσοι δήλωσαν αυτοπροσώπως, θα τις παραλάβουν από τις εγκαταστάσεις του ΚΕ.ΜΕ.Α. , Λ. Μεσογείων 96, Αθήνα (έναντι νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν) κατόπιν ενημέρωσης τους.

Τα αποτελέσματα μπορούν να αναζητηθούν στον ιστότοπο του ΚΕ.ΜΕ.Α. στην παρακάτω διαδρομή: http://info.kemea.gr

Για την πρόσβαση στα αποτελέσματα των εξετάσεων, οι συμμετέχοντες στις Εξετάσεις Πιστοποίησης θα πρέπει να πληκτρολογήσουν τον ΑΦΜ και τουλάχιστον τα τρία πρώτα γράμματα  του επωνύμου και του ονόματός τους με κεφαλαίους χαρακτήρες, όπως φαίνεται στο παρακάτω παράδειγμα: 

Α.Φ.Μ.

000000000

Επώνυμο      

ΑΝΤ

Όνομα

ΓΕΩ

 

Στη συνέχεια να επιλέξουν το πλαίσιο ελέγχου “CAPTCHA” και μετά να επιλέξουν “Αναζήτηση”.

 

Το ΚΕΜΕΑ εύχεται σε όλους Καλές Γιορτές και Ευτυχισμένο το νέο έτος!

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

ΕΘΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Copyright © 2023 KEMEA. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.