Παραλαβή των Βεβαιώσεων Επάρκειας από τους Επιτυχόντες της 5ης Εξεταστικής Περιόδου 2017, των εξετάσεων πιστοποίησης των επαγγελματιών οι οποίοι δε διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας».

Σε συνέχεια της από 22/12/2017 ανακοίνωσης του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α.),  για τα αποτελέσματα των εξετάσεων πιστοποίησης των επαγγελματιών οι οποίοι δε διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας», της 5ης Εξεταστικής Περιόδου 2017, γνωρίζεται ότι:

  • Όσοι δήλωσαν ότι θα παραλάβουν τη Βεβαίωση Επάρκειας μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών, θα τους σταλεί στις διευθύνσεις που δήλωσαν στην αίτηση για τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις, από την Δευτέρα 08/01/2018.
  • Όσοι δήλωσαν ότι θα παραλάβουν τη Βεβαίωση Επάρκειας αυτοπροσώπως, θα μπορούν να προσέρχονται στις εγκαταστάσεις του ΚΕ.ΜΕ.Α. , Λ. Μεσογείων 96, Αθήνα (έναντι νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν – από την Πρώτη είσοδο), επιδεικνύοντας την Αστυνομική τους Ταυτότητα κατά το χρονικό διάστημα από 08 έως και 10/01/2018, ημέρες από Δευτέρα έως και Τετάρτη αντίστοιχα, και ώρες από τις 09.00 έως τις 16:30. Παραλαβή της Βεβαίωσης Επάρκειας από οικείο πρόσωπο δύναται μόνο κατόπιν εξουσιοδότησης.
Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

ΕΘΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Copyright © 2023 KEMEA. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.