Παραλαβή των Βεβαιώσεων Επάρκειας από τους Επιτυχόντες της 3ης Εξεταστικής Περιόδου 2018, των εξετάσεων πιστοποίησης των επαγγελματιών οι οποίοι δε διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας»

Σε συνέχεια της από 28/12/2018 ανακοίνωσης του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.),  για τα αποτελέσματα των εξετάσεων πιστοποίησης των επαγγελματιών οι οποίοι δε διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας», της 3ης Εξεταστικής Περιόδου 2018, γνωρίζεται ότι:

  • Όσοι δήλωσαν ότι θα παραλάβουν τη Βεβαίωση Επάρκειας μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών, θα τους αποσταλεί με δική τους χρέωση στις διευθύνσεις που δήλωσαν στις αιτήσεις τους. Η ταχυδρόμηση των Βεβαιώσεων Επάρκειας από το ΚΕ.ΜΕ.Α. θα ξεκινήσει την Πέμπτη 24/01/2019.
  • Όσοι δήλωσαν ότι θα παραλάβουν τη Βεβαίωση Επάρκειας αυτοπροσώπως, θα λάβουν γραπτό μήνυμα (SMS) στο κινητό τους τηλέφωνο για την ημερομηνία και ώρα  προσέλευσης τους για παραλαβή από την αρμόδια υπηρεσία του ΚΕ.ΜΕ.Α.
Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

ΕΘΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Copyright © 2023 KEMEA. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.