Αθήνα 15 Μαϊου 2023

 

Το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α) του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, είχε την τιμή να συμμετέχει για πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας – DEFEA 2023, που πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως τις 11 Μαΐου στην Αθήνα.

Το περίπτερο του ΚΕ.ΜΕ.Α επισκέφτηκαν εκπρόσωποι από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, τη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής, καθώς και το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. συγκεντρώνοντας πλήθος θετικών εντυπώσεων.

Επιπρόσθετα, το περίπτερο του ΚΕ.ΜΕ.Α συγκέντρωσε πλήθος επισκεπτών στους οποίους δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουν τους στόχους και το επιστημονικό υπόβαθρο του φορέα συνομιλώντας με τους τομεάρχες αλλά και το ερευνητικό προσωπικό.

Ταυτόχρονα, έγινε παρουσίαση των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, στα οποία συμμετέχει ενεργά ο φορέας, αλλά και σχετικές ομιλίες σε θεματικές αναφορικά με την ασφάλεια των συνόρων, των κρίσιμων υποδομών και την τρομοκρατία.

Ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες του ΚΕ.ΜΕ.Α για τη συμμετοχή τους, αλλά και τους επισκέπτες για το ενδιαφέρον και τα θετικά τους σχόλια στην DEFEA 2023.

 

1

 

 2

 

3

 

 3B

 

 4

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 

 

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

 

 

 

 

European Commission

 

 

 

 

Horizon