Το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α.) του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, στο πλαίσιο υλοποίησης ερευνητικών έργων που αφορούν τους τομείς της ριζοσπαστικοποίησης και της παραπληροφόρησης, προσκαλεί ενδιαφερόμενους οι οποίοι επιθυμούν να συνεργαστούν με το Κέντρο και διαθέτουν τα αντίστοιχα προσόντα στα παρακάτω αναφερόμενα αντικείμενα, όπως υποβάλλουν συνοπτικό βιογραφικό τους σημείωμα (έως 3 σελίδες), συνοδευόμενο από την αντίστοιχη αίτηση

  1. Θέση Ερευνητή (ριζοσπαστικοποίηση και ευάλωτες ομάδες) Πολιτικός ή κοινωνικός επιστήμονας με μεταπτυχιακό στις σπουδές ασφάλειας, στην τρομοκρατία ή στην διεθνή και ευρωπαϊκή ασφάλεια. Απαραίτητη η επιστημονική ή επαγγελματική ειδίκευση στις θεωρίες ριζοσπαστικοποίησης και η προηγούμενη ερευνητική ενασχόληση με παιδιά ή ευάλωτες ομάδες. Απαραίτητη η προηγούμενη συμμετοχή σε ευρωπαϊκά ή συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα, καθώς και η γνώση δημιουργίας παραδοτέων και η άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.
  2. Θέση Ερευνητή (νέες μορφές ενημέρωσης και παραπληροφόρηση) Πολιτικός επιστήμονας ή απόφοιτος τμημάτων ΜΜΕ με μεταπτυχιακό στην ευρωπαϊκή πολιτική ή στις νέες μορφές ενημέρωσης. Απαραίτητη η επιστημονική ή επαγγελματική ειδίκευση στην ενημέρωση και στην παραπληροφόρηση και ειδικότερα στον τομέα της ασφάλειας και της διπλωματίας. Απαραίτητη η προηγούμενη συμμετοχή σε ευρωπαϊκά ή συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα, καθώς και η γνώση δημιουργίας παραδοτέων και η άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν τα ανωτέρω και έως την Τρίτη 26 Μαρτίου 2019, στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με αναφορά στο θέμα πρόσκληση ενδιαφέροντος RAD- DIS.

 

 

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

 

 

 

 

European Commission

 

 

 

 

Horizon